elliearoundtheglobe.blogg.se

SVENSKT GODIS!!

Publicerad 2012-11-13 10:35:00 i Allmänt

Har förövrigt äntligen hittat affären som säljer ahlgrens bilar, estrella chips, nyponsoppa, ögonkakao och djungelvrål... Här har ja precis köpt min första estrellapåse på över två månader. (Ni som känner mej vet ju hur addicted jag är!!)
 

Kommentarer

Postat av: Klara

Publicerad 2013-02-13 17:59:21

Hej!

Jag är i Brighton just nu och har abstinens för svenskt godis. Kommer du ihåg vad affären heter eller var den ligger?

Svar: Scoops and crumble, det är ett glassfik typ med en hylla svenska grejer, och den ligger i The lanes. Vet du var den skandinaviska puben northern lights ligger? Butiken är i samma byggnad fast på andra sidan. Det finns också lite svenskt godis på cyber candy i North laine :) Ha det kul i Brighton!
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela