elliearoundtheglobe.blogg.se

SPENDING THE DAY WITH AN OLD OLD FRIEND

Publicerad 2013-02-25 22:58:15 i Allmänt


Inte för att hon är särskilt gammal, Amanda. Men jag har känt henne i stort sett sedan hon föddes för sådär en 17 år sedan. Det blev lite fotografering gjord ute i trädgården där jag upptäckte att snön ÄNTLIGEN har börjat försvinna. Vårtecken!! Sedan drog vi till Espresso house. Usch jag borde verkligen inte komma hem och hälsa på för ofta, så mycket som jag fikar här haha! Nu är det film och snacks som gäller, imorrn kan det bli filminspelning om vi har tur... ni får höra mer i framtiden hehe. Inget seriöst dock!
Sov gott!
 
Not that she´s especially old, Amanda. But I´ve known her pretty much since
she was born around 17 years ago. We did take some photos out in the
garden where I discovered that the snow has finally started to melt away.
First sign of spring!! After that we went to Espresso House. I really gotta stay in
Norway and not come home and visit too often, I have fika way too much here!
now it´s time for a film and some snacks, tomorrow there might be some
moviemaking if we´re  lucky... You´ll hear more about this in the future haha.
Nothing serious though!
Sleep thight! 
 

OUT AND ABOUT WITH MANDY

Publicerad 2013-02-25 13:59:17 i Allmänt

Då har min fina tjej Amanda kommit förbi och nu ska vi dra ut i det fina vädret och fota lite tror jag. Sen blir det nog fika på nya renoverade espresso house, det har blivit så himla fint! Igår hängde jag med My där vilket var supermysigt. Ha de gött folket!
 

MELODIFESTIVALEN...

Publicerad 2013-02-23 22:23:39 i Allmänt

Har varit riktigt sämst i år musikmässigt sätt. Danny och Gina är ju coola iallfall. Men blev glad idag iallfall, äntligen var det med lite rock! Hejjade på Ralf med bed on fire :)
Nu ska jag tjocka mej med chips och choklad framför nån bra film. Behöver chillaxa lite efter denna intensiva vecka, kan tänka mej att nästa blir likadan då jag troligtvis stannar i lkpg ett tag till innan jag börjar på Gilde...
 

NEW ZEALAND!!!

Publicerad 2013-02-23 17:49:50 i Allmänt

 
 SITTER OCH HÅLLER I MIN FLYGBILJETT TILL NYA ZEALAND. KAN INTE FATTA ATT DETTA ÄR SANT. VI HAR VERKLIGEN BOKAT BILJETTERNA! VI ÄR DOERS INTE DREAMERS, FAN VA GRYMT! 1:A OKTOBER DRAR VI TILL "THE LAND OF THE LONG WHITE CLOUD"!
 

SITTING HERE HOLDING MY FLIGHT TICKET TO NEW ZEALAND. I CAN´T BELIEVE IT. WE REALLY HAVE BOOKED THE TICKETS! WE ARE DOERS NOT DREAMERS, SO MAJORLY AWESOMEISH! THE FIRST OF OCTOBER WE´RE GOING TO “THE LAND OF THE LONG WHITE CLOUD”!

<3

IN LINKANPINKAN

Publicerad 2013-02-22 22:41:20 i Allmänt

Ojoj det har varit fullt upp här asså, vill ju hinna träffa alla vänner innan jag åker tillbaka till Tönsberg. Verkar som att vi har fått jobb på Gilde ett tag iallfall! :)
Här kommer en liten recap av veckan!
 
Hängde med Sofia i Onsdags och drog till Elsas för att frossa i kycklingwrap och fika...
 
På kvällen gick jag och hälsade på hos moster och kusin där mormor också va och fikade på fruktsallad. Behövde ingen mat den dagen haha. Lovisa sjöng och spelade ukulele och oboe. Så duktig du är!!!
 
 
Lovisas rum. Ser ni ett tema? Undrar vem som kan ha influerat de litegrann...
 
 
Igår träffade jag fina Em och fikade med henne på Espresso house en sväng <3
 
 
Sen kom Louisee min lilla gris och bjöd mej på hawaiipizza med kebabsås, SÅ GOTT! Så åkte vi hem till henne och var allmänt trötta och flabbiga och spealde in roliga filmklipp, dom kanske kommer upp här senare hehe...
 
Imorse åt vi brunch på mogna jordgubbar och färsk mango doppad i vaniljsås. GOTTTT
 
Sen åkte jag in och gick på massage, superskönt! Och verkligen välbehövligt, fabriksjobb sliter ju på kroppen...
Mamma och jag drog en runda på stan efter det och det blev en ny riktigt fin väska wihii :)
 
Nu ikväll har vi varit ute och ätit med familjen på Yogi, den indiska resturangen. myys! Jag och bror <3
 
Kusin och bror <3

HEMMA I LKPG!!

Publicerad 2013-02-20 14:05:26 i Allmänt

Är hemma i Linköping en liten sväng och hälsar på, kul att få träffa alla igen! Och äta mammas hemmalagade mat såklart :D Skulle ha hängt med min fina Amanda idag men nu kunde hon inte så ska väl ta och springa runt och fixa lite ärenden när jag ändå är hemma. Kan berätta att Nya Zeeland planerna har blivit verklighet, köpte working holiday paketet av Blueberry igår så nu är det på G. Måste ta och fixa visum i dagarna och boka biljetter. Can´t wait jag är så excited!!
 
Mitt fina lilla hus i Linkan <3

GÖTEBORG MED JOHANNA OCH MAJA <3

Publicerad 2013-02-19 22:12:17 i Allmänt

I söndags kväll kom jag fram till Göteborg där denna snygga tjej mötte upp mej på Starbucks och man fick härliga flashbacks från Englandtiden. 
 
Sen myste vi hemma hos Johanna i Västra bodarne á la Jane Austen style med filmen Persuasion. Så fin den var!
 
Käkar frukost i deras fina utbyggnad :)
 
Sen åkte vi in till Göteborg stad (vilket är första gången för mej haha) och träffade MAJA!!
 
 
Vi åt lunch på finaste lilla soppstället.
 
Så fint att hänga med er igen tjejer!! <3
 
Sen blev de fika BIG TIME på café i Haga, mitt absoluta favvoställe!!
 
Och sen bio, vi såg EGO som var riktigt bra, väldigt fin och så rolig!!

WITH WALZ IN OSLO

Publicerad 2013-02-17 15:14:22 i Allmänt

Sitter på bussen påväg mot Göteborg nu. Förr när jag åkte buss hade jag på höjd min mobil med lite skitmusik med mej. Nu sitter jag här med Mumford and sons i mp3, är inne på facebookpå ipoden och uppdaterar bloggen på datorn. Jag är omringad av teknik haha. Men det gör det himla mycket roligar att sitta på bussen i fyra timmar iallfall!
 
Jag kte iallafall och hälsade på Malin Walz uppe i Oslo igår och vi gick på stan och "försökte" shoppa lite men det blev mest att vi babblade så tillsist gick vi och satte oss på ett café i sådär fyra timmar haha. Vi hade så mycket att catcha up med, vi har typ inte setts på två år! Det är galet! Men det kändes som vi bara picked up where we left off liksom, som om vi sågs igår. Så himla kul att hänga med dej Malin!! Idag hann vi åka förbi en superfin park också, vill lätt besöka den i sommarockså. Bilder kommer senare när jag har ettfungerande wifi, det går inte att ladda upp dom här på bussen...
 
 
 
 

COLD AS ICE..

Publicerad 2013-02-15 19:50:00 i Allmänt

Har precis kommit hem från dagens projekt, en photoshoot i den kalla vildmarken med Erika och Eka. Det var inte lika kallt som jag trodde det skulle vara men när vi var tvugna att vänta på bussen efteråt så häll jag på att förfrysa mej totalt. Efter över en timmes väntan var det en trevlig gubbe som förbarmade sej över oss och gav oss skjuts in till närmsta stad. Bussen hade tydligen bestämt sej för att inte gå mer den dagen... FYFAN va kallt!!
 
Håller på att gå igenom och redigera bilder. Här är en liten smygtitt, ta och kika in på bloggen om en timme sådär så borde bilderna ha kommit upp! :)
 
 
 

VALENTINE´S DAY

Publicerad 2013-02-14 18:48:26 i Allmänt

Har idag gått på dubbeldejt med tre heta tjejer och nu bakar vi (dvs Erika) kärlekscupcakes som ska avnjutas i klassisk stil på filt med tända ljus hos två trevliga karlar...
 
Tänker på alla mina älskade familjemdlemmar och vänner. Ni vet vilka ni är! Ett extra <3 till er.
 
 
 
 

PREVIEW

Publicerad 2013-02-13 21:12:38 i Allmänt

Här kommer en liten preview inför fredagens photoshoot.Det blir andra kläder då såklart! Vi behövde ju kolla ljus och inställningar och så. Det var galet kallt! Och kallare kommer det bli... Hehe man måste ju ha nått projekt att roa sej med här i Norge, särskilt nu när man inte har nått jobb. Jupp det stämmer, fick inte jobba längre än till igår för produktionen hade gått snabbare än dom trott och nu behöver de inget mer folk :( men jag tror jag ska dra hem till kära lilla lkpg nästa vecka och hälsa på... Jag ska iallfall upp till Oslo på Lördag och träffa fina Malin :D
 
 
 

HOLLYWOOD

Publicerad 2013-02-12 14:47:04 i Allmänt

Har börjat kolla på en ny serie som heter Hollywood heights. Lite Löjligt girlish kanske hehe men jag har fasnat totalt. Sitter och tänker tillbaka på i somras då jag själv var i Hollywood. Vilken grej egentligen! Hollywood walk of fame var definitivt en höjdpunkt, sådan talang som hyllas på en och samma gata liksom. Men nej nu ska jag till jobbet och dra på mej min otroligt snygga outfit med munskydd och hårnät inkluderat. Man känner sej miles away from the glitz and glamour of Hollywood där....
 
Miss this...

SATURDAY NIGHT @VÄSTERVIKARNA

Publicerad 2013-02-10 22:36:37 i Allmänt

Igår blev det kalas och fest. Först firade vi ett litet gäng med cheescakebrownietårta och kanelbullar.Tack för alla presenter! Det blev mest sprit och choklad vilket är välbehövligt här haha XD Sen drog vi ut på landet för fest. Vi lyckas dock gå av vid fel busshållplats vilket resulterade i en timme ute i det vidrigt kalla vädret. Inte kul!! Men festen var awesome, här kommer en bildbomb.
 
 
 
 
 
 
 
Födelsedagsbarnen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PARTY PARTY

Publicerad 2013-02-09 18:37:17 i Allmänt

Jag och Danne fyller ju 20 år väldigt tätt inpå så vi bestämde oss för att fira ihop ikväll. Så det blir tårta och bullar och sen FEEEZT!! Men först ska Erika raka av håret...
Ha en bra lördagkväll folk!
 
 

SURPRISE!!

Publicerad 2013-02-08 22:33:33 i Allmänt

VA TYCKER NI OM FRISYREN??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naah just kidding, det är min tofs som ligger på huvudet. Men visst blev det snyggt? Har lust att skaffa nån lite mer "edgy" frisyr... Vi får se vad som sker...Kanske ska jag fixa denhär?
 
I veckan har jag jobbat hårt som tusan så nu är jag riktigt trött.Jag och tjeerna har käkat gott med tända ljus, nu ska vi mysa med film. Har ju inte sett varandra sedan i måndags eftersom vi arbetat olika skift så när jag och Erika går upp så sover Hedvig och Jennika och när dom kommer hem sover vi. Uppdaterar mer om jobbet imorrn. Ha en mysig fredagkväll nu allihop! <3

TRÖTT PÅ VINTERN...

Publicerad 2013-02-03 22:11:27 i Allmänt

Ja nu är jag riktigt trött på vintern! Det är inte meningen att jag ska bo i ett sånthär klimat där man håller på att halka ihjäl sej när man försöker ta en prommenad...
Iallafall, jag kan tänka mej att ni vill höra om hur det var första dagen på jobbet i fredags. Det gick helt okej, jag var självklart lite nervös eftersom jag inte jobbat på över ett år men förutom att våffelmaskinen valde att kracha så där en åtta gånger när jag stod där så var det lugnt. Förhoppningsvis kommer jag in lite mer i arbetet i veckan som kommer. Tyvärr ska jag inte jobba imorrn vilket jag precis fick veta... jag hatar när dom lovar något och sen ändrar sej i sista sekunden! Menmen det blir fyra dagar denna vecka och förhoppningsvis hela veckan därpå.
 
The unmakeuped truth...

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela