elliearoundtheglobe.blogg.se

SURPRISE!!

Publicerad 2013-02-08 22:33:33 i Allmänt

VA TYCKER NI OM FRISYREN??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naah just kidding, det är min tofs som ligger på huvudet. Men visst blev det snyggt? Har lust att skaffa nån lite mer "edgy" frisyr... Vi får se vad som sker...Kanske ska jag fixa denhär?
 
I veckan har jag jobbat hårt som tusan så nu är jag riktigt trött.Jag och tjeerna har käkat gott med tända ljus, nu ska vi mysa med film. Har ju inte sett varandra sedan i måndags eftersom vi arbetat olika skift så när jag och Erika går upp så sover Hedvig och Jennika och när dom kommer hem sover vi. Uppdaterar mer om jobbet imorrn. Ha en mysig fredagkväll nu allihop! <3

Kommentarer

Postat av: Missin ya

Publicerad 2013-02-09 09:26:11

Hah Elin..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela