elliearoundtheglobe.blogg.se

SEVEN SISTERS NATIONAL PARK

Publicerad 2012-10-21 08:57:00 i Allmänt

Idag blir det att åka ut till antionalparken igen, den här gången med familjen. Det ska bli supermysigt. I eftermiddag ska vi äta Sunday Roast som äkta britter. Ha de gött folk!
 

Kommentarer

Postat av: Olivia

Publicerad 2012-10-21 13:11:07

Hej! Du ser ut att ha det underbart i England!! Jag funderar själv på att åka dit via GU, så det blir spännande att läsa din blogg :)

Jag har massor av frågor. Hur bor du? Åkte du med någon? Är undervisningen bra? Känner du att språket faktiskt blir lite mer flytande (trots svenska klasskamrater)? Klarar man sig på CSN?

Ja, du ser. Är jättenyfiken :)

Svar: Hej!Ja det är superkul! Jag tycker absolut att du borde åka. Jag bor på ett ställe som heter The Miami hotel som fungerar som hostel på somrarna men från och med september så blir det ett studenthem. Ligger nästan mitt i centrum av Brighton så det är nära till allt utom universitetet men dit går bussar hela tiden. Jag åkte helt själv och det va lugnt, man lär känna massor nytt folk på en gång. Undervisningen är bra även om american culture professorn kan va lite långdragen haha XD Engelskan har verkligen fått sej ett lyft, dels pga lektionerna men också mkt beroende på alla nya människor man träffar som man måste prata engelska med och det faktum att man talar det varje dag om man så handlar eller frågar efter vägen liksom. Det är viktigt att vara öppen för att lära känna nytt folk eftersom dom självklara kompisarna är de svenska kurskamraterna. Jag har lärt känna några jättetrevliga amerikaner på campus och gänget på miami är från både storbrittanien och resten av världen typ:)
Man klarar sej lätt på CSN, min hyra ligger på 2800 i månaden, iochförsej delar jag rum men ändå, och maten är mkt billigare här liksom spriten :)
Hoppas det hjälpte något!
None None

Postat av: Olivia

Publicerad 2012-10-29 21:51:58

Tack för ditt svar. Nu blev jag ännu mer peppad att åka. Det var precis dem här svaren jag ville ha :-) Jag har hört om Miami hotel tidigare - det verkar riktigt najs. Skönt att allt verkar lösa sig så bra för dig!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela