elliearoundtheglobe.blogg.se

ÄTA GLASS I STORA LASS

Publicerad 2013-04-28 20:36:22 i Allmänt

Idag har jag haft en riktigt relaxed dag. Det enda jag har gjort egentligen var att gå med Annica till McDonalds och äta glass. Det behövs sånnahär dagar också. Hoppas jag är pigg och glad imorgon så jag fixar ännu en arbetsvecka! Nu blir det film. Kram på er!
 
I´ve had a very relaxed day today. I went to McDonalds and had an ice cream with Annica and that´s pretty much the only thing I´ve done. I need days like this too. Hopefully I´m all energetic tomorrow and ready for another week at the meat factory! Now I´m gonna watch a movie. Hugs!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela