elliearoundtheglobe.blogg.se

TV SERIES, MOVIES, WAITING, WAITING....

Publicerad 2013-01-17 21:41:09 i Allmänt

Här har det inte hänt särskilt mycket. Gick till proffice igår och fick veta att jag ska på intervju där imorrn och att dom inte vet så mycket om den arbetsplats som jag hoppas att hamna på...Wish me luck! Förhoppningsvis så får jag jobb snart. Dom här dagarna har jag kollat en jäkla massa på tv-serier och lite på film. Och så har jag hunnit utforska Tønsberg litegrann på prommenader. Idag gick jag Hedvig och Erika runt i stan i över två timmar, mycket uppförbackar = snygga ben till sommaren :)
 
 
Nere på bryggan är det mysigt :) (ursäkta kvaliteén, min ipod har ingen blixt)
 
Har börjat med balsammetoden igen förresten, nu så här i början ser håret lite risigt ut men jag hoppas det blir bättre snabbt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela