elliearoundtheglobe.blogg.se

BACK FROM WORK

Publicerad 2013-04-16 21:28:47 i Allmänt

Har precis kommit hem från jobbet och ligger lagom utslagen i soffan med en stor kopp te. Ska strax kolla på ännu ett avsnitt Gossip girl, är helt fast i den serien nu! Jag är verkligen inte bra på att kolla på tv-serier för jag blir alltid så addicted. Jag kan liksom inte kolla ett avsnitt här och ett avsnitt där utan har jag väl börjat så är det extremt svårt att sluta, särskilt då alla avsnitt slutar med världens cliff hangers... Är det bara jag som är så?
 
I just got back from work and I´m laying sprawled in the couch with a big cup of tea. I´m soon gonna watch another episode of Gossip Girl, I´m really starting to like that series! I´m really no good at watching TV-series cause I always get so addicted. I can´t just watch and episode here and there and find it extremely difficult to stop watching once I´ve started, especially since all episodes end with real breath taking cliff hangers... Am I the only one who´s like that? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela