elliearoundtheglobe.blogg.se

DINING OUT + POSITIVE NEWS...

Publicerad 2013-01-31 22:18:08 i Allmänt

Heej allihopa jag glömde alldeles bort att uppdatera bloggen igår, blev nämligen väldigt glad över en nyhet. Jag har jobb imorrn och hela nästa vecka och kanske (hoppashoppas) veckan därpå oxå! Det är bara som vikarie och som sagt förmodligen bara under den korta perioden men då har jag iallafall fått en fot in! Och jag har nått att göra haha :D
 
I Tisdags gick vi ut och åt och kollade på bio för att fira mina 20-årsdag. Wow jag har inte hunnit smälta att jag redan är så gammal!
 
 
Pizza!! :D
 
skål! 
 
Det blev Les Misérables, en 2,5h lång musikal som vi hade lite delade meningar om. Jag gillade den iallfall, superfin! Men man ska komma ihåg att dom sjunger allt dom säger och det är väldigt dramatiska close ups på ansiktena hela tiden. Det är ingen lätt film so to speak. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en knäpp och glad tjej på 20 år som tog studenten förra året. Jag är från Linköping men bor och arbetar för tillfället i Tønsberg, Norge. I höstas bodde jag i Brighton, England och studerade vid University of Sussex. I höst flyttar jag till Nya Zealand. Snacka om attt jag är taggad!!! Till vardags gillar jag att resa(!!), glo på TV-serier, hänga med vännerna och dra en runda på bargatan. Och så shopping såklart! Följ mina äventyr världen över här på bloggen!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela